Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kb. hány napra kell bezárni a...

Kb. hány napra kell bezárni a cicát, hogy odaszokjon?

Figyelt kérdés
Holnap érkeznek a kiscicák és az alsóépületbe zárnánk be őket. Kinti cicák lennének de az alsóépületbe bármikor bemehetnének (igazából az övék is lenne) meg télen ott is lenne az ágyuk hogy ne fázzanak, stb... 3-4 vagy több/kevesebb napra kell őket bezárni? Olvastam neten különböző szövegeket egyik azt mondja 1 hétre, a másik azt hogy 2-3 napra. Nálatok akiknek kinti cicájuk/cicáik vannak ez mennyi idő volt?
2012. jún. 21. 22:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Házba sajnos nem engedhetem be őket mert szüleim kiakadnak xD Szerintem amíg nem lesznek elég nagyok hogy tudjanak vigyázni magukra éjszakára bezárom őket meg amikor nem tudok figyelni rájuk. És majd szép fokozatosan kiszoktatom őket :)
2012. jún. 22. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!