Új macskám van. És nem akar elő jönni. Mit tegyek?
Majd megbékél, csak még furcsa neki a hely. Valami finom falattal próbáltátok? Nem lakhat a szekrény mögött, egyszer csak ki kell jönnie...
Úgy szeretnék én is egy brit cicát! Olyan szépek! :)
szijja!
én tavaly találtam egy cicát....az elején ő is ilyen elbújós volt...ez természetes, mert még fél az új helytől...nem fogja 2 perc alatt megszokni. Hagyd békén. enni és inni adjál neki.
és meglátod hamar meg fogja szokni. nálam sokáig tartott,mert mikor megtaláltuk rá 2 napra mentünk a Balcsira, és oda is vittük...bár ott hamar feltalálta magát, egyszer utánunk jött a strandra:D
nyugi, nem kell aggódnod
köszi :)
ma már próbáltuk azzal de nem jött elő így sem. de hagyuk még pár napot h szokja a helyet.
Első napokban ez természetes, az enyém úgy eltűnt a bútorok alatt órákra, hogy azt hittem, egyszerűen felszívódott.
Lassanként elő fog bújni, ne aggódj.
köszi a válaszokat. :)
ma már megsimogattam ölembe vettem de még mindig nagyon fél. és vissza bújt a szekrény mögé. reméljük hamarosan feloldódik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!