Elképzelhető hogy veszett a macskám?
Most már minda2ő szeme be van dagadva, szalámiból a kedvencét vettem neki tegnap, mert a konzervét eszi meg.
És mikor oda adtam neki a szalámit, persze kisses darabokban, és ahogy megpróbálta meg enni, hatalmasat nyávogót, nyilván ahogy eszik fáj neki, már máskor is volt így, de akkor a szeme nem volt be dagadva. El vinni állatorvoshoz csak szombatom fogom tudni, mert nincs előbb rá pénzem.
Amikor simogatod lehet, hogy azért morgót és nyávogót mert azt hiszi, hogy a szemét akarod bántani, és ha így van akkor elég rendesen fájhat neki. Ha az erkélyen csak simán nyávog az a párzási időszak miatt is lehet bár ez attól függ, hogy hogyan és milyen hangon nyávog. Én is szoktam hallani éjszaka az ablakból, hogy a szomszéd macskája elmegy az ablak alatt és nyávog meg morog.
A kamilla pedig nem olyan jó ha azzal törölgeted a szemét, csak kiszárítja neki. Szerintem ne borogasd semmivel a szemét majd az orvos ad szemcseppet vagy valamit.
Örülünk :)
AQz enyém viszont lehet, hogy megveszett, mert barátságos, bújós és nem olyan antiszoc, mint szokott lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!