Mivel és hogyan etessünk egy 1-2 napos kiscicát?
Ma reggel a kertben találtunk egy kiscicát, most születhetett. A köldökzsinór még rajta van, a szeme csukva. Most fecskendőből próbáljuk etetni tejjel. De mivel nagyon kemény a fecskendő, elég nehezen megy. Mivel tudnánk helyettesíteni?
Nekünk nincs macskánk. Elképzelhető, hogy az anyja át akarta vinni A-ból B-be és elejtette?
Köszönöm a válaszokat!
Már olvastam közben, hogy tehéntejjel nem szabad etetni. Azt olvastam, hogy a csecsemőtápszer is jó. Az van itthon, akkor azt adhatjuk neki?
Szerintem már nem akart visszajönni érte az anyja, már egy ideje a kertben lehetett, tele volt szegény hangyával és nagyon sírt.
Szerintem inkább macskáknak kitalált tápszert adj mert az mégiscsak nekik lett kitalálva és lehet, hogy több benne az olyan vitamin amire nekik van szükségük, a csecsemő tápszerben meg lehet kevesebb van ami jó nekik.
Ha megtartjátok akkor sok sikert, mert szerintem nehéz és kialvatlan hetek elé nézel :D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!