Ha fajtatiszta macskat szaporit, akkor az is szaporito. Mas esetben csak felelotlen.
2012. jún. 18. 21:30
2/8 Vicuska87 válasza:
ha, fajtatiszta, legalább az egyik szülő, és a kiscicákért még pénz is kér! Ő a szaporító!
2012. jún. 18. 21:33
3/8 anonim válasza:
A macskát könnyebb szaporítani, mert kiteszed az udvarra és semmi mást nem kell csinálni , de egy kutya ha egyedül van ott azért nehezebb ( szerintem ).
2012. jún. 18. 22:58
4/8 anonim válasza:
Mivel kutyás vagy így a kutyás dolgokat látod :)
De hidd el macskáknál is annyi a szaporító mint égen a csillag.De ahogy feltetted a kérdést te is elleted a kutyád ivartalanítás helyett?
2012. jún. 19. 07:49
5/8 A kérdező kommentje:
már megint ott vagyunk ,hogy szaporitó vagyok. nállunk kihaltak a boxerek és, igen fialtatom mert tenyésztö szeretnék lenni ,de nem találok nálunk törzskönyvel rendelkezö kutyát.csak akkor vállalok almot ha elöre van jegyezve legalább öt kölyök , és megnézem kinek adom el, nyomon követem a fejlödésüket, és hivnak a gazdik ha valami kérdésük van. szerintem sok tenyésztö elbujhatna melettem , mert nem egy ketrecben tartom, hanem aházba külön szoba van berendezve nekik . fehér lepedön fialt és minden nap tiszta steril volt alattuk a lepedö, kvarc lámpájuk volt , mindenki röhögött, hogy a szülészeten nincs ilyen minden nap lemértem, hogy rendesen fejlödnek e . bocs ha kikeltem magamból , de nem olyat kel szidni aki lelkiismeretesen csinálja, hanem azt akinek a disznóól alatt fial és embert se lát.de hagyuk .
2012. jún. 23. 15:47
6/8 anonim válasza:
Mi az,hogy nem találsz nálatok tk-s kutyát?Már,de ne is haragudj,de egy tenyésztő nem egy falunk belül gondolkodik.
Egy tenyésztő nem csak,hogy szépen tartja az állatait,de nagy hangsúlyt fektet a betegségek kiszűrésére is!(gondolom a boxereid nincsenek tesztelve mert külföldre kéne küldeni)Gondol a megfelelelő küllemre és ezáltal eljár néhanapján kiállításra is.Úgy gondolom ha csinálunk valamit az próbáljuk meg 100%osan végezni.Mivel a kutyáidnak nincs tk-ve így minek pároztatod őket?Honnan tudhatnád,hogy nem rokonok e?A tk-nélküli állatok kedvencek,nem tenyésztésre valók.
Ahogy leírtad nincs baj a tartási körülményeiddel és azért elleted mert tenyészteni akarsz majd...Na már most ha nálad van egy alom akkor az már tenyésztésnek számít,de mivel nálad nincs tk,se egészségügyi szűrés így sajnos csak a szaporítók táborát gyarapítod.Mért nem csinálod ezt jól?Kapd össze magad és legyen egy tenyésztői célod rende tk-es kutyákkal.
2012. jún. 24. 09:20
7/8 A kérdező kommentje:
agusztusban lesz a következö kiálitás amin ott is leszek . odafigyelek a szülök ne legyenek betegek, és nem faluba gondolkodom csak kárpátalján. hid el nem én vagyok a rosz mert tenyésztek.
2012. jún. 26. 21:53
8/8 anonim válasza:
Egy szóval se mondtam,hogy rossz lennél :) Csak a tenyésztés kicsit más.Van cél,egészségügyi szűrések az öröklődő betegségekre.Illetve azt írtad,hogy azért fialtatod mert tenyészteni szeretnél,de hisz ha már van egy almod az vagy temyésztés vagy szaporítás ez attól függ,hogy csinálod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!