Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan játsszak a kiscicámmal?

Hogyan játsszak a kiscicámmal?

Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy a gazdi és a macska közti jó kapcsolathoz elengedhetetlen a játék. De én valahogy nem tudok játszani a cicámmal. Mivel a kint van, mindig talál valami játékot, és egyedül játszik. Egyedül labdázik, vadászik a farka után, meg kergeti a hangyákat, de én nem vagyok benne a játékban. ha próbálok vele játszani, hamar megun engem, és elmegy egyedül játszani. Hogyan köthetném le jobban? Nem arról van szó, hogy nem szeret, mert sokszor bújik hozzám. Amúgy kilenc hetes, és kb 3 hete van nálam.

2012. jún. 18. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Még kicsi és ezért túl sok minden érdekes dolog van kint az udvaron számára. Próbáld meg bevinni a lakásba, ha még nem volt bent hagyd egy kicsit had oldódjon fel, nézzen körül és utána próbálj meg vele játszani. Amikor az én cicám is kicsi volt kint lehetetlen volt vele játszani mert mindig érdekesebb volt ahogy a leveleket fújta a szél :D
2012. jún. 18. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy bentre nem szabad vinnem, kint lakik, és egy kis macskaházban" alszik. És mivel folyamatosan kint van, minden érdekesebb számára.
2012. jún. 18. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor majd játszol vele ha kicsit nagyobb, érettebb lesz,
2012. jún. 18. 22:56
 4/5 anonymous999 ***** válasza:
0%
A 7 legjobb játék macskáknak és gazdáiknak: [link]
2012. jún. 19. 08:52
 5/5 anonim ***** válasza:
utolsó: de vicces vírust küldeni idegen embereknek, haha röhög a vakbelem, nehogy rákattintsatok a linkre!!
2012. jún. 20. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!