Mit csináljak a macskával?
A cica egészen biztos, hogy féltékeny.
Simogassátok, vegyetek neki új nyakörvet, és más ízesítésű tápot kapjon, egy szóval érezze, hogy szeretitek, kicsit kedveskedni neki, cirógatás stb.
A gyereknek, így igaz, ha minden oltást, féregtelenítést, és bolhanyakörv van a macskán SEMMI baja nem lesz tőle.
14 éves vagyok, én a macskákkal nőttem fel, a cica amikor aludtam, kicsikoromban ott ült felettem, és vigyázott rám.
Testvéremként kezeltem, 15 éve volt nálunk, és kb. 2 éves lehetett amikor hozzánk került, lefialt, lett 3 kiscicája, amiből sajnos már csak az egyik él, de Ő is a testvérem egy idősek vagyunk. :)
Rosszabb volt elveszíteni mint egy embert.
Szóval, tényleg, semmi baja nem lesz a babádnak :)
Látod, én is felnőttem, és így gondolkodom. megértem hogy félted a picit, amikor kint vagytok a babával, hívd oda a cicát, és simogasd. és foglalkozz kettejükkel egyszerre.
a babának nem kell hozzányúlnia, elég ha látja az állatot, biztos tetszeni fog neki, és a cica boldog lesz, ha látja a babát nevetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!