Tapasztalatok szfinx cicával kapcsolatban?
Milyen a természete? Milyen különleges igényei vannak? Mi a véleményetek?
Bármilyen tapasztalatra, megjegyzésre, véleményre kíváncsi vagyok. Csak annyit kérek, hogy kulturált legyen.
Nekem van ilyen cicám és nagyon örülök, hogy ezt a fajtát választottam! :)
Játékos, aktív, emberközpontú, valóban elég beszédes, könnyen tanítható, bár szereti próbálgatni a határokat, ezért jó ha következetesen neveled. Ő az a fajta cica, aki követ mindenhova, igényli hogy valaki legyen vele.
Különleges igény... talán a fürdetés, de ha kiskorában a tenyésztő hozzászoktatta nem lesz vele gond, nem fog szétkarmolni és ellenkezni mint a többi cica. Télen megtalálja magának a meleg helyet, legyen az az ágy, tv teteje, radiátor... nyáron meg tényleg csak annyi, hogy ha a kertbe kiengednéd esetleg(szigorúan hámmal) akkor nem lehet kint sokat, mert leég a bőre.
Igazából én azt mondom nem egy kényes fajta, ahogy sokan gondolják, ő is csak egy macska, csak pucér :)
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!