Mit tegyek, ha a kiscicámnak beragadt a szeme? Már bekentem cicaszemre való krémmel, de minden második napra beragad a szeme.
Tapasztalatom szerint van egy ilyen két hetes korszak a kb 3-4 hetes kiscicáknál mikor örökké beragad a szemük. Úgy vettem észre magától is kinyílik meg az anya is lenyalogatja, de ha nagyon csúnya egy kis kamillás fültisztítóval/zsepivel le lehet törölgetni. Arra figyelj, hogy minden törlésnél új zsepi kell nehogy visszafertőzd.
Ha ennél idősebb a macsek akkor is meg lehet próbálni a kamillát, de ha nem javul pár nap alatt nézesd meg egy állatorvossal.
kammila teával mosd meg a szemét minden nap, vidd el állat orvoshoz hogy oltsa be macska nátha ellen, és szedd le a csípát a szeméről
tesóméknak is volt több cicája ami elkapta pici korában a macska náthát. Szemük össze ragadt gennyedzett, én meg rafinált voltam megfogtam a törülközőjüket és le szedtem a csípát a szemükről meg kitöröltem e gennyet belőle (:s undi volt) kettőnek asszem be gyógyult a szeme ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!