Meddig tart a cicanal a zúzodás? Hogy segithetek neki?
Figyelt kérdés
Az állatorvos azt mondta,hogy zúzodás,de nem tudott neki adni semmit(mert vannak kiscicai).
Meddig tart neki a zúzodás?Nem is erzi a labát,nem tud arra a lábára állni.Masszirozzam meg neki???
Kerlek segitsetek!!!!!
2012. jún. 9. 06:54
11/20 A kérdező kommentje:
koszonom szepen!
Vettem neki a DM sajat markajatol valami sajtos "jutalomfalatot" ami jo a csontoknak es most mar ralep a labara,de nem ugy ahogy kene
2012. jún. 19. 15:40
12/20 anonim válasza:
Nem is fog változni a helyzete még jó sokáig, hisz kezeletlen lesz. Hogy a túróba sérül meg egy macska ilyen súlyosan közvetlenül az ellés után a lakásban? El sem tudom képzelni...
13/20 A kérdező kommentje:
Nem elles utan,hanem elles elott es nem a lakasban!Kinti cica.
2012. jún. 19. 20:44
14/20 A kérdező kommentje:
Mar tobb mint 3 hete faj a laba,most mar ralep,de meg mindig van mikor nem teszi a foldre es nem tudja hasznalni a kormei annal a labanal...:(
2012. júl. 4. 11:53
15/20 Vicuska87 válasza:
Nah, akkor ideje elvinni orvoshoz. A kiscicák is már nagyobbak, meg kell próbálni náluk a szilárd kajás etetést.
16/20 A kérdező kommentje:
Ma adtam nekik áztatott macskatápot es megettek a kicsik,de az orvos azt mondta,hogy csak zuzodas,nincs eltorve
2012. júl. 4. 12:10
17/20 Vicuska87 válasza:
Hát de akkor is valami gyógyszer rá, most már lehetne neki, hogyha nem szopiznának akicsik.
18/20 anonim válasza:
Az orvos se olyan amilyennek kellene lenni, annyit mndok... A többit meg előttem leírták!
19/20 A kérdező kommentje:
Megprobalom elvinni az orvoshoz,de a szuleim nem biztos,hogy engedik.
Nem lehet vele valamit csinalni itthon?
2012. júl. 4. 14:04
20/20 ZaraMedusa válasza:
Arnica Montana CH15 napi 3x5 golyó / fecsiben felolva , szájba fecskendezve.
Előtte-utána fél órával ne egyen igyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!