Amikor a vemhes nősténynek 37,8°C alá esik a testhőmérséklete mennyi ideje van még a szülésig?
Elolvastam már sok szaklapot erről de az sehol nincs leírva meddig kel várni. Tegnap este óta nem is eszik és a hőmérséklete folyamosan 37,1°C (5-6 óránként ellenőrizve).
Köszönöm a válaszokat!
Kíméljenek az ivartalanítás fontosságát hirdetők! Mert tudom hogy fontos egy olyan helyen ahol nincs helye több cicának.
De az én cicáimról gondoskodok, törzskönyvesek és oltottak lesznek mint ahogy a felnőttek is. :)
Hát jó te így gondolod! Én meg nem!
Én egy kisvárosban lakom ahol a legjobb állatorvoshoz járok, viszont neki is csak egy kis rendelője van, ultrahangot pl. tudd végezni, de labor nincs nála, csak egy egyszerű ami csak a máj és talán a vese enzimeket képes kimutatni.
Hidd el nekem tudatos és gondos gazdi vagyok mivel ma már voltunk is dokinál megnézni hogy kijött e minden aminek kikellet. Rendben van nincs méhgyulladása sem, láza sincs étvágya mint az oroszlánnak. Úgy hogy minden rendben!
És kimerem jelenteni hogy én nem szaporító vagyok és leszek hanem TENYÉSZTŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!