Salx Narval kérdése:
Miért csavarog folyton a cicám?
Figyelt kérdés
Egy ivartalanított lány cicám van.Az a gond vele, hogy folyton csavarog.Hogyan tudnám leszoktatni róla.Több pihenőhelye is van, és külön háza.Szeretnék vele foglalkozni,de soha nincs itt.NZS.2009. júl. 2. 17:24
1/5 anonim válasza:
A macskák bóklásznak. Ez mindegyiknél így van.
Amig kölykök addig nem mennek el csak^^
2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták nekem, hogy ivartalanítás után, nem fog csavarogni.Nagyon féltem, hogy valami történik vele. Köszönöm a választ, legalább most már tudom, hogy ez a többi cicánál is így van.NZS
2009. júl. 2. 17:52
3/5 anonim válasza:
az én macskám is ivartalanított lány, mégis kóborol..este mindig kint alszik, aztán reggel nagy fáradtan hazaesik, és alszik késő délutánig.kicsit feltankolja magát, szórakozik, aztán megint beleveti magát az éjszakába.
4/5 anonim válasza:
Nekem minden cicám ivartalanított,de nekem nem csavarognak sokat. Sajnos régebben volt egy ivartalanított lány cicám, Ő sose volt itthon, nem jött ki a másik cicánkkal(a fia). Ő el is költözött itthonról,egy olyan helyre, ahol minden tele kosszal,patkánnyal. Ennek két éve,de azóta sem értem:'(
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 4. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!