A lakásban tartott macskára is jellemző?
Figyelt kérdés
A lakásban tartott kandúr cica is "lesoványodik" a tavaszi-nyári párzós időszakra,mint a szabadon járkáló társai?Nincs herélve,az étvágya jó,de mintha már nem lenne olyan "husis".1éves múlt,lehet,hogy csak azért mert megnőtt?Esetleg valami betegség lehet?2012. jún. 7. 11:16
1/3 anonim válasza:
Az én cicám is kandúr, kb 1 éves, és lesoványodott mostanában. Házban tartom, nem tudom mitől. Orvos látta nem mondta hogy túl sovány lenne.
2/3 anonim válasza:
Nekem egy 8 hónapos,ivaros kandúrom van lakásban,és nem soványodott le.Igaz még nem is iverérett,de nemsokára visszük kiherélni.Ha jó étvágya van a cicádnak,akkor nem lehet nagy baja.
3/3 anonim válasza:
Szia
minden macska fiúra jellemző :) mivel ilyenkor sokkal több energiát fektetnek a párzásba, így amit meg esznek azt el is égetik. Normális az ilyen. Viszont ha tényleg kórosan sovány lenne akkor állat orvost ajánlom. De nem hiszem hogy bármi baja lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!