Lehet, hogy a gyógyszertől van?
A nőstény cicámnak tavaly ősz óta (tavasszal voltak utoljára kiscicái) fogamzásgátlót adok, amit az állatorvos ír fel neki. Heti egyet kell belőle kapnia, szóval már kapott belőle egy párat.
Azt vettem észre mostanában, hogy odaáll dolgokhoz (oszlop, fűnyíró, tuja, fa...) és hátrafelé lepisili. Eddig azt hittem, hogy ilyet csak a kandúrok tudnak.
Ezt a gyógyszertől csinálja, vagy normális? O.o
Az én ivartalanított nőstény cicám is csinálja néha :)
Egyébként igaza van az előző válaszolóknak!
Tudom, hogy drága de össze lehet spórolni, és figyeld folyamatosan hogy nincs-e akció.
A műtéttől nem kell félni, az én állatorvosom azt mondta, hogy olyan nincs, hogy nem ébred fel a cica :)
És egyébként utána sem viseli meg őkat, csak az ébredés után vannak rosszul, meg az első napon.
De ha ne adj isten a gyógyszertől beteg lesz a cica akkor hitrtelen kell a pénzt előkerítened a műtétre/kezelésre, ami sokkal rosszabb, és kockázatosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!