3 hetes kiscicát, hogy és mivel etessem?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy az anyukája már nem igazán foglalkozik vele, szerintem azért mert már nincs nagyon teje. Próbáltam (tehén)tejbe belenyomni a kis orrát, ízlett is neki, de szerintem még kicsi a "lefetyeléshez". Tudom, hogy elméletileg nem szabad a cicáknak tehéntejet adni, de 1: soha egy cicánknak se volt tőle baja, 2: nincs pénzem 500 HUF/ 1 dl cicatejre.2009. júl. 2. 10:47
1/5 anonim válasza:
Vagy vegyél kereskedésben Panzi macskatej pótló tápszert, az nem drága úgy tudom, vagy pedig vizezett tehéntejet adj neki, de ne nyomd bele az orrát, inkább cumisüvegből próbáld meg etetni. Nagyon picurka még, neki még szopni kellene. Anyacica kap rendesen enni, hogy legyen teje?
2/5 anonim válasza:
Lehet csinálni házilag is macskatejet, bár abba tejpor is kell, ami mostanság nem nagyon kapható sehol. Ha érdekel a receptje akkor megkeresem és leírom Neked.
Egyébként cumisüveget nem kell venni, mert ha egy üres szemcseppentős üvegbe töltöd az is jó, én mindig azzal használom. :)
3/5 anonim válasza:
Én egyszer ugy neveltem fel egy kis cicát hogy wiskas junior konzervvel kezdtem etetni.Az anyát megölték a kutyák ö csak a véletlennek köszönhete az életét.Nem volt a közelünkben sem orvos sem semmi,rögtönöznöm kellett.A konzerv az egy nagyon pépes kaja,a cicának nem kell rágni.Én ugy csináltam hogy vettem ki belöle az ujjain közé és a szájához raktam.Gyakorlatilag leszopizta a kezemröl a pempit.
4/5 anonim válasza:
Mi (igaz már 6 hetes volt mikor elhoztuk), fele víz-fele tej adagot adunk neki. semmi baja tőle, nagyon szereti.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Természetesen az anyacica kap rendesen enni. Nem tudom mi lehet a baj, de szerintem akkor vizezve adom neki a tehéntejet! Mégegyszer köszi! :)
2009. júl. 2. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!