Mit illik es mit nem illik megkerdezni egy tenyesztotol, mikor erdeklodok nala?
Természetesen az árról is beszélni kell, de ne azzal kezdj pl helló, szeretnék egy kutyust, ilyen-olyat, mennyibe kerül?
Mond el neki, hogy mi a viszonyod a kutyákkal, hogy találtál rá a fajtára(ezeket elég tömören, nem kell kisesszét írni) kérd ki a véleményét, hogy amiket tudnál biztosítani a kutyusnak, azok megfelelnének e az ebnek. Aztán mond el az elképzelésedet, csak hobbi vagy kiállítanád is, esetleg dolgoznál vele, szín, neme és hogy kiváncsi vagy az árára is.
Ekkorra a tenyésztő látja, hogy valóban érdeklődsz, és fog válaszolni a kérdésedre is.
Mindent kérdezz meg, amit csak akarsz!!!
Pont annyiért adja a kicsiket, hogy kutya kötelessége mindenre kimerítő választ adni. Ha nem teszi, azt ahhoz tudnám hasonlítani
(tudom, rossz példa) mint ha bemennél egy media marktba venni egy tévét, és nem lenne rajta semmi féle infó.
Vagy mondjuk vennél egy amerikai cukor mókust, kérdeznéd az eladót, hogy hogy kell tartani, és nem válaszolna.
Mindent kérdezz meg, ha valami nem tetszik neki, húzza a -akárhova- a kutyáit. Nem egy istenről beszélünk, a tenyésztő is ugyanolyan büdöset szarik, mint te, szóval ha az ár érdekel, akkor azt is kérdezd meg.
Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
Mindent megkérdezhetsz.DE:mivel már általános iskolába megtanuljuk a fogalmazást itt is hasznosítani kell a tanultakat.(bekezdés-tárgyalás-befejezés.
A lényeg,hogy írd meg a magadról fontos dolgokat,hogy tartanád az állato,milyen célra vásárolnád(kedvenc,tenyész,kiállítás)Az utolsó legyen az ár.
Gondolom megvan,hogy milyen állatot keresel így nem értem,hogy több tenyésztőt is megkeresel,ne az ár legyen a döntő!
Én pl olyanokra,hogy:Hello,mennyibe kerül a cica/kutya? na ilyenekre nem is válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!