Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tényleg lehetséges ez?

Tényleg lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Tényleg van olyan hogy egy kiscica csak úgy fogja magát és meghal?
2009. júl. 1. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindennek van oka, biztos nem hal meg magától csak ha pl. beteg vagy ilyesmi...
2009. júl. 1. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Áhh, ilyen biztos nincs. Mi sem halunk meg, csak úgy hogy fogjuk magunkat aztán ennyi..

Hol hallottad ezt?

2009. júl. 1. 17:30
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Csak úgy nem történnek dolgok, annak, hogy meghal, oka van. De nem feltétlenül kell tudnod/lehet megtudni ezt az okot, pl egy rejtett szívhiba nem látszik kívülről (ezért hívjuk rejtettnek), de simán bele lehet halni.
2009. júl. 1. 17:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Kis cica volt, kb 6-7 hetes. Fürge, játszott, mászott a vállamra, a legyeket kergette. Ma pedig voltak itt az ismerőseink. Kocsival. Mentek volna el, a macska ott volt a kocsinál, mamám is. Mamám csak annyit látott hogy a macska beszalad a garázsba. Utána ment, mert azt hitte csak megijedt a kutyától, de nem mert ott feküdt magatehetetlenül, halottan:'(.

1 hete került hozzánk, szerettem.

De itt minden macska így jár. kettő volt(ő volt a második). Az elsőn(sziámi), szintén átment a kocsi, de túlélte csak a gerincével lett valami, meg nem nőtt, vékony volt. A többi macska akik itt születtek azok is rosszul jártak.

Az egyikre születésekor rátekeredett a köldök zsinór. Levettük, de emiatt kicsit agyilag zokni lett. A többi macska eltűnt, vagy elkergette a 3 kutya.

Egy élte túl teljesen, és ment el természetes halállal. A leges legelső macskám. De ő is mondjuk balszerencsés volt. Élhetett volna még ha nem csináltatja fel magát, és nem szorulnak bele a kölykök:(.

Egyszerűen nem tudom mit kellene csinálni. Azt sem tudom honnan lesz új macska. Sírtam. Házban nem lehet tartani mivel a nagyszüleimmel élünk, ők meg nem engedik. Egyébként tatám mondta azt hogy csak úgy meghalhat a macska. Ugyan is ha átment volna az autó rajta, akkor nem ment volna be a garázsba. Vagy annyi ereje még volt? Nem tudom:(

2009. júl. 1. 17:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Úristen! Jó sok állatot kinyírtatok a felelőtlen, nemtörődöm és tudatlan magatartásotokkal. Jó lenne, ha nem lenne több állatod, amíg meg nem tanulod a felelősségteljes állattartás szabályait:

-évenkénti oltás, rendszeres parazitamentesítés

-hobbyállat ivartalanítása

-egyedi azonosító

-megfelelő felügyelet és biztonság az állatok számára

-állattartó rendelet betartása

2009. júl. 2. 12:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon rossz dolog, ahogy csinálod:

1, ne engedd közel a kutyákat

2, oltasd be őket

3, mindig legyen rajtuk a szemed amikor kinn vannak

Ez alap. Én tegnapelőtt véletlenül odacsuktam egy picit a picike pracliját, és ÉN sírtam miatta, kb félóránként megnézem mit csinál, egész napom körülötte forog. Lgalábbis ameddig kicsi. Szerencsém, hogy nem is nagyon akar elmenni:)

2009. júl. 2. 17:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Na először is. Hogy csináljam azt, hogy ne engedjem közel a kutyákat? A macskák is kint vannak a szabadba, a kutyák is. A többi macskát is megszokták, őt is megszokták volna. Nem én nem figyeltem rá, azelőtt jöttem be egy 10 perce hogy ez megtörtént, mamám volt kint, ő meg nem látta hogy hol van a cica, csak azt látta hogy beszalad a garázsba.

Milyen sok macskát nyírtunk ki? Nem nyírtunk ki macskát. Arról nem tehetünk hogy az egyik macskába öregen beleszorult a kismacska. Arról nem tehetünk, hogy átment szegény cicán a kocsi, amikor mamám nem látta(bár én is azt mondom hogy jobban figyelhetett volna, leordítottam a fejét). Én is sírtam egy napig folyamatosan, és még most is elkezdek sírni ha rágondolok, elhihetitek.

Ivartalanítás szerintem felesleges, ugyan is kint vannak, elmennek udvarolni, vagy megy és felcsinálják attól függ, fiú-e vagy lány.

Ennyi. Egyedi azonosító? Lenne ha tudnám hol kell!

Megfelelő felügyelet mostantól meg lesz. Nem engedem hogy még egyszer kocsi alá kerüljön bármelyik is, ha jön kocsi behozom a házba.

Állattartó rendelet? Hát eddig a leírt eseteken kívül nagyon nem történt semmi, de adjatok linket hol van ez leírva, és ígérem betartom.

Be vannak oltva. Amikor kell visszük a kutyákat, és a macskákat is. Ennyi.

2009. júl. 3. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Az ivartalanítás az után szerinted felelsleges, hogy az idős cicátok vemhes lett (ez már eleve brutális!) és belehalt a szülésbe? Akkor ez teljesen rendben lévő dolog volt? Nálatok ezek biztos természetes dolgok, de értsd meg, hogy máshol nem!
2009. júl. 6. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!