Milyen cicát ajánlanátok? (FONTOS! )
Nagyon szeretnék cicát. Sajnos az anyukám nem engedi , mert ő allergiás az állatszőrre . Panel lakásban lakunk , szóval a cica (ha lenne) biztos , hogy az én szobámba lakna : ) Nekem avval nem lenne semmi gondom. Gondolkodtam már a kopasz cicán , de az olyan csúnya : \\ Tudtok olyan cicus fajtát mondani aminek rövidebb a szőre és nem zavarja , hogy bevanzárva egy lakásba? A legnagyobb gond az anyukám hiszen már mondtam allergiás az állatszőrre : ( Létszi segítsetek!!
Előre is köszönöm : )
Köszii : D
De máshol olvastam , hogy az is kiválthat allergiát szóval nemtudom xdxd
Igazából egyik macska sem 100% allergiamentes, csak olyanok vannak, amik kevésbé allergének. Egy súlyos macskaallergiánál sajnos ez nem megoldás. Még akkor sem, ha anyukád és a macska sosem találkozik, mert rajtad is ott lesz az allergiát kiváltó anyag. Aztán egy macskának amúgy sem elég élettér egyetlen szoba.
Viszont olyan, hogy általános "állatszőr" allergia nincs. Ez általában azt takarja, hogy 2-3 állatra ismert az allergia, és ezért az orvosok általánosítanak. Ha konkrétan macskára végeztek vizsgálatot, és az pozitív lett, akkor nem kéne erőltetni a dolgot, jobb, ha inkább más háziállatot nézel magadnak. Például egy nyúl vagy a tengerimalac biztonságos lehet egy kutya és macskaallergiás személynek.
Köszi a válaszokat : )
Igen.. Nyuszim volt de szegényke most halt meg egy hónapja így azt annyira nem szeretnék .. Meg persze nagyon büdös is : /
de viszont anyukám a nyuszira csak kevésbé volt allergiás: )
amúgy utolsó valszolo.. Miaz a pati? Xdxd ill.. Milyen állat az? : dd
Köszi xd
am tudtok olyan helyet ahol lehet kapni szibériai macskát?? : o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!