Egy 9 hetes brit kék kiscicának milyen táplálékot ajánlotok, amitől szép kerek lesz a pofija?
A szép kerek pofi nem a táptól alakul ki, hanem genetika.
Royal Canin, Hill's (drágák), Happy Cat, Eukanuba (kevésbé drágák) - ezek jók pl. Biztos sok jó van még, én kutyás vagyok, csak ezeket ismerem (ezeket is sünik miatt) :P
Josera-nak is van macskatápja, és minőségileg is jó, és árba is jó. (én 600 Ft/kg veszem)
Enyém is ezt kap, vagy főtt husit, ha a kutyáknak főzök szárnyat, combot, mellet akkor a husit leszedegetem neki, meg kis rizs, zöldség.
Bár a pofija nem a kajától lesz kerek...
A Whiskas nem valami jó.Én a Cat Chow Kittent ajánlom,kb. ugyanolyan árban van,mint a Whiskas,de sokkal jobb.
Magas fehérjetartalmú tápot, amiben sok a hús (Orijen, Acana, Taste of the Wild pl) -mert ezekben nincs gabona!!
Plusz friss nyers hús (kivéve sertés, az tilos, csak főve)
A Hills,RC, Eukanuba sem jobbak a whiskasnál és társainál. A szupermarketekben nem lehet minőségi tápot kapni! Nézz körül a neten, olvass utána, milyen egy jó minőségű táp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!