Sürgős! Mi lehet a baja a kiscicámnak?
Figyelj a macskanátha fertőző betegség.moist többet ki fogsz fizetni a kezelésére mintha beoltattad volna a macskát.
Ügyelet mindenhol van. Kezeltesd, mert a macskanátha halálos lehet
Szerinted hány állatorvos olvassa a gyakorikérdéseket?
És hány tudná megmondani látatlanul hogy mi a baja?
Ennyit erről,nem is tudom az ilyeneknek minek állat
ma 21:29 válaszadó!
tudod magadról hogy bunkó vagy? elmondtam h nincs ügyelet. nem kell bántani mindenkit aki nem annyira pénzes hogy egyből megy másik megyébe állatovosért. én iganeis próbálok segíteni szegény macskán. normálisan is ellehet mondani a vélemény tés nem ilyen hangnemben
Hát ne haragudj de ilyen kérdésekre nem lehet barátságos hangnemben válaszolni
Jobban jártál volna ha inkább felhívsz egy állatorvost ahelyett hogy itt kérdezősködsz a nagy "szakértőktől" Nem hiszem hogy bármelyik is állatorvos lenne
Megkérdezhetem hol laksz? Valaki biztos tud mondani a közeledbe állatorvost, akit fel tudsz hívni.
Én falun lakom, mégis tudok 20 km-es körzetbe több állatorvost is.
Ja, igen lehet, hogy nem rendel pont, de felhívom és megkérem, hogy fogadjon, ha szeretem azt az állatot.
(mint ahogy én már megtettem, és fogadott is az orvos nagyon szívesen, még akár ki is jött volna, pedig akkor beszéltem vele életemben először, mert nem jártam még ott, mert akkor költözködtünk. Én eddig minden alkalommal találtam orvost, akárhol vagy akármelyik nap történt bármi...)
Bocs, de aki egy orvost se tud kifizetni, az ne tartson állatot. A te felelősséged, ha beteg és nem látod el
(arról nem is beszélve, hogy az állatvédelmi törvény is bünteti ha szüksége lenne orvosra és nem viszed el.)
Ügyelet mindenhol van, és az orvosoknak mobiltelefonja is van,én is hívtam számtalanszor éjszaka is és ki is jött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!