Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ugye nincs komoly baja a...

Ugye nincs komoly baja a macskámnak? (részletek lent)

Figyelt kérdés
Délelőtt lefialt a macskám. Csak 1 kicsi született, de úgy gondoltam ez normális, mivel csak most lesz 1 éves. De késő este észrevettem, hogy egy nagy "golyó" áll ki a hasából, mintha még lenne benne kiscica. Szerintem ez nem természetes. Help! Mit tudnék csinálni? Ha van még benne kiscica élhet még?

2012. máj. 26. 21:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha aludt és dorombolt akkor nem hiszem, hogy van benne még, ha lenne benne inkább sztem. mocorogna próbálna nyomni stb..
2012. máj. 26. 22:18
 12/16 anonim ***** válasza:
azzal nem tudsz segíteni, hogy nyomkodod a hasát, ha van benne valami akkor sem, ha nincs akkor meg főleg
2012. máj. 26. 22:20
 13/16 A kérdező kommentje:
ok köszi!
2012. máj. 26. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg egy halott magzat van benne azt a természet elrendezi elhulással.Végülis minek orvos..
2012. máj. 27. 06:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt is benne kismacska még akkor az már meghalt..az anya macskából meg ki kéne operálni amit az állatorvos tudna csak megcsinálni..nos részvétem a cicákért..remélem a kiscicát majd egyedül is feltudod nevelni!:) Gratulálok ügyesen kínzod a macskád..:) Nem ivartalanítod?:) Pff..:) Szép halál a macsekoknka..halárla b*asszák magukat! :)
2012. máj. 27. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Talán nem tetszett a leírt papírforma, miszerint KÖZEL HÉTEZER macska életét alapozod és keseríted meg ezzel? Hülye paraszt. Ezek után remélem, ha szülsz, a környezetedben élőket ÉPP ANNYIRA fogja érdekelni a te sorsod, mint téged a macskádé. TALÁN te is túléled, ha a férjed kiír egy kérdést: Ugye nincs komoly baja a feleségemnek?

Attól, hogy töröltedet a válaszom, az igazságtartalma ugyanennyi. Azt kívánom neked, hogy minden áldott éjjel halld ennek a rengeteg halálra ítélt kismacskának a nyöszörgését, előtérben a saját szerencsétlen macskád és a kölykei sírásával. Taigetosz-pozitív vagy, és ha van benned egy piciny emberség, SOHA NEM VÁLLALSZ GYEREKET!!!!! SOHA!!!!

Remélem hosszú és nyomorúságos életed lesz (mindenki érdekében remélem, hogy állatok nélkül.)

2012. máj. 28. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!