Mennyi idősen lehet elvinni pároztatásra a cicámat?
minek??
több százezer fajtatiszta és keverék macska vár gazdára!!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Télleg cuki muki, meg határtalanul nagy élmény a macskakölykök születése és növekedése, ráadásul mindezt folyamatban látni, de nagyon sok cicát fenyeget a halál. Ha ismerősödnek kell, mondok pár oldalt, ahol szebbnél szebb kölyök cicákhoz lehet jutni. Akár fajtisztához is.
Ha meg nem bírod ki, h ne láss macska családot, írj nekem, és az ismerősöm kertjében havi rendszerességgel tudok macskacsaládot megfigyelésre ajánlani. :P De ha nyitott szemmel jársz te is találsz bármelyik kertvárosban.
hehe...
Mondjukúgysem tudjuk megakadályozni innen, de ha annyire kell a válasz keress rá, és megkapod kommentek nélkül.
És sztem az ilyen felelőtlen állattartók húzhatnak el az állatos témakörből a jó k*va anyjukba. És azt hiszem enyhén fogalmaztam.
Ha kiscicákat szeretnél felnevelni, akkor itt a fórumon nagyon sok árva kicsinek keresnek nevelőt és gazdit is! Nagy szükségük lenne a Te segtségedre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!