Honnan tudnék félperzsa kiscicát szerezni?
Az hogy értendő, hogy:
"ha teheti inkább kint végzi el a dolgát. Sosem hagy maga után piszkot"
Viszi magával a kis lapátot + a zacskót, és kidobja a kukába a kakiját?
Ja, hogy ha nem látod, akkor nincs is. Ügyes :-))))))))
Elárulom, mi kutyatartók rettenetesen rühelljük az ilyen szabadba szarató macskagazdikat. Azért, mert a kutyák bizony a séta alkalmával folyamatosan ezeket a szarokat keresik. Nekem sem élmény olyan helyen sétálni, ahol szar van. Ha én összeszedem a kutyám után, akkor elvárhatom, hogy ne egy szarmezőn kelljen sétálnom. Vagy szerinted ez így klassz? Nem egy kutyagazdát beszéltem már le róla, hogy mérgezze a kijárós és mindent összeszaró macskákat.
Már bocs, de itt arról van szó, hogy lebasztad szerencsétlen kérdezőt, mert kiengedte a macskáját. Azért mert te búra alatt tartod a tiédet, még nem jelenti azt, hogy mindenkinek azt kell.
Milyen jogon mersz te megítélni másokat, ha nem is tudod, hogy mi történt?
Az én macskám vadon született, nem tenyésztett macska, nem lehet a lakásban benn tartani, az lenne az állatkínzás, ha nem engedném ki. Nem érdekel te hogy tartod a macskádat, lehet lakásban tartani, de az hülyeség, hogy az a kulturált macskatartás, hogy egy olyan macskát, akinek a természetes közege az, hogy a szabadban van (és itt a saját macskámról beszélek) bezárok a lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!