Mit lehet tenni ha az anyacicának nincs elég teje?
Kb. 3 hete ellett meg a cica, egy kölyke van csak, de úgy látjuk, hogy ezt az egyet se tudja megfelelően szoptatni.
A kicsi megtalálja a cicit, próbálkozik, aztán megy a következő cicihez és végigpróbálja az összeset, és elég sokat nyávog, ebből gondoljuk, hogy éhes lehet...
Mit lehet ilyenkor tenni?

Szerintem az bőven elég neki. Én egyszerre 10 ml-t próbálnék adni. Vagyis régen is annyit adtam nekik (napi 3 alkalommal), de én szemcseppes flakonból, szóval valamennyi ki is folyt, mert még nem tanultak meg abból inni.
(Ja, úgy értettem, hogy egy cicára számoltam én is 10 ml-t.)
Most hirtelen nem ugrik be, hogy mekkora egy 3 hetes cica, de úgy nagyjából, ha ránézel szerintem látod, hogy mekkora lehet a hasa, úgy értem mennyi fér bele. :-) Szerintem a 10 ml picit még sok is lehet. De pár nap után már lehet látni, ha eleget evett, mert akkor nem szívesen nyeli már le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!