Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 3 hetes árva kiscicák 4 napja...

3 hetes árva kiscicák 4 napja nem kakilnak, hiába masszírozom a feneküket és a hasukat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 17. 10:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tejpótló szert szoktam összekeverni egy nagyon kicsi felforralt tejjel és egy icipici mézzel. Magát a tápszert nem kedvelik úgy vettem észre,ezért csempészek bele egy kis tejet is.Tudom,hogy nem túl jó a tehéntej,ezért minél kevesebbet teszek bele,azt is felforralva és vizezve. A másik kettő viszont már a parizert is leeszi az ujjamról.A pici is próbálkozna,de egy-egy cuppantás vagy nyalás után abbahagyja és inkább alszik.
2012. máj. 18. 14:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Az olívaolajat csempésszem a tápszerébe? Gondolom a másik kettőnek abból ne adjak, hisz nincsen ilyen problémájuk.Mennyit kéne beletuszkolnom, hogy használjon is valamit, mert mint korábban is írtam, sajnos nem nagyon eszik.
2012. máj. 18. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
ahogy utánaolvastam, pár cseppet ír. és tápszertől tényleg lehet szorulása és attól lehet kedvetlen. Esetleg felhívhatnál egy orvost, mit adhatsz neki, vagy mit csinálj vele. Szokták vékony végű lázmérő végét beolajozni és a végbélbe helyezni, vagy beöntést adni. Doki el tudná mondani, hogyan csináld (a legtöbb vagy megmutatja, vagy csak simán elmondja). Kis langyos olajos vizet szoktak ajánlani, fecskendővel.
2012. máj. 18. 15:12
 14/14 A kérdező kommentje:
Végre megjött az a várva-várt kaki! :D Ennyire még sosem örültem neki! :) Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
2012. máj. 19. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!