Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Emberek! Ki látja cukinak a...

Emberek! Ki látja cukinak a Whishkas Junioros reklámot?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 19:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
csak azért mondjátok hogy aranyos mert hang van alatta ha csak simán végigfutna a macska a házban akkor nem lenne aranyos
2009. júl. 19. 11:24
 22/27 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon aranyos:D nekem is van egy ilyesmi mintájú cicám:D több kiscicám van de egy az olyasmi mint a reklámba:D nagyon aranyos amikor azt mondja MAMÍ!!! :D
2009. júl. 19. 12:32
 23/27 anonim ***** válasza:

szerintem minden normális ember:)

szerintem is nagyon cuki,az én cicám kb.ekkora volt,mikor hozzánk került:)

2009. júl. 19. 16:12
 24/27 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretem.

Pont ma találtam két kiscicát akiket kidobtak az utcára, de nem tudom őket megtartani, és még alig esznek, fecskendőből tudnak csak valamennyire.

Nem tudtok valakit aki befogadná legalább az egyiket? ha nem találok nekik gazdit el kell altassuk őket...:(

2009. júl. 19. 22:33
 25/27 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, az előbb válaszoltam a kérdésedre, remélem nem kell elaltatni szegényeket.
2009. júl. 19. 22:42
 26/27 anonim ***** válasza:

Itt nézegethetitek a reklámot:

[link]

2009. júl. 19. 22:50
 27/27 A kérdező kommentje:
én is itt szoktam megnézni!!:D
2009. júl. 19. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!