Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a cicámmal?...

Mit csináljak a cicámmal? Kezelhetetlen!

Figyelt kérdés
2 hónapos cicám van, és amikor nem alszik, akkor folyamatosan őrjöng. Nem hagy dolgozni a számítógépen, mert ráugrik akezemre, karmol, harap, ha kimegyek a fürdöbe jön utánam, egyszer már rá is léptem, mert nem vettem észre, hoyg ott van. Össze vissza rohangál,leborit mindent. Állandóan harap. Szerintetek mit csináljak vele?
2009. jún. 26. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:

van kert vagy udvar? sokat segítene szerintem, ha néha le tudnád vinni, persze ,csak ha van rá lehetőség...

egyébként még kicsi, csak játszik, az enyém is ezt csinálta (aztán lenyugodott, miután megkapta az oltásait és kimehetett végre)

Amúgy vegyél neki néhány játékot különbözőeket, pl olyat ,ami zörög, vagy lógó izék vannak rajta stb, és játsz vele, fáraszd ki

2009. jún. 26. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpe kérdezd meg egy tapasztalt embertől.Gondolok itt egy állatkiképzőre(kutya,ló,elefánt,bármi).Ezt így nem lehet megmondani, látni kellene.
2009. jún. 26. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
A miénk 1,5 hónapos, de ugyanezt csinálja, pedig kinti cica. (Csak napközben visszük be.) Szerintem kinövi. Azért csinálja, mert most sajátítja el a vadászati fogásokat, meg játszik. A saját anyját "megtámadja"! Az anyja is ilyen volt kicsinek, most meg teljesen normális, nyugodt cica.
2009. jún. 26. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Még kölyök!

Semmit nem kell vele csinálni egy éves korára nyugis cica lesz belőle, a kölykök már csak ilyenek!

2009. jún. 26. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sok cicám volt már,kicsi koromtól. A mi cicánknak mindig volt olyan játéka,hogy egy zsinegre kötöttünk valamit,pl. összegyűrt újság,vagy kitömött rongy,stb.(ez a 60-as években volt,még nem léteztek macskajátékok), és húzogattul előtte,meg felkötöttük valamire,hogy ne lógjon le a földre,a kiscicák imádták pofozni,elkapni,stb. Nagyon lekötötte őket ez a játék. De sokat foglalkoztunk velük (egyszerre csak egy cicánk volt)tudott akadályt átugrani,ajtót kinyitotta,"napirenjük" volt,este,ha hazamentünk,bejöhettek a lakásba,ha jött a híradó,a cica kijött utánunk,s nyávogással hívott tévézni,lefekvéskor maguktól indultak ki a lakásból,mentek a helyükre aludni stb. Sose volt velük gond. Nagyon aranyos cicák voltak.
2009. jún. 26. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Én azt mondom!Örülj neki hogy ennyire élet vidám és egészséges!!!!Majd kinövi mert gyorsan felnőlnek ám . Még most használd ki hogy játszhatsz vele mert gyorsan felnől!!_De sokat lehet nekik nevetni nagyon édesek tudnak lenni. nézd a jo oldalát hisz nemtudsz mást csinálni neki!
2009. jún. 27. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!