Lassan szülni fog a macskám, ez lesz a 3. ellése? Kb hány kölyökre számíthatok?
ivartalanítás lenne a legjobb.
Elsőre gondolom túl fiatal volt a vemhesüléshez és az elléshez,akkor gyakran elpusztulnak a kölykök.
ha oltatlan akkor fertőzések is vezetnek elhaláshoz, akár minegyik embrió elhalhat fertőzéstől
Igen, ez után az alom után majd el is visszük ivartalanítani, de eddig nem volt rá pénz, meg azt hallottuk, hogy jót tesz neki egészségügyileg, ha legalább egyszer-kétszer szül... de a kölyköket nem nagyon tudjuk hová rakni, meg hát az első ellése nem is ment könnyen, szóval nem igazán vagyok biztos benne, hogy tényleg olyan jó ötlet ez... azt se tudom, ki találta ki. :S
Mindegy, gondoltuk, baja nem lesz tőle, ha legalább egyszer vannak kicsik, de hát olyan nehezen szült meg elsőre, hogy szerintem tök hülyeség, aki ezt kitalálta, hogy legalább egy ellés kell. Szóval mondtam is, hogy ezután az alom után rögtön visszük is, nem kell neki több szenvedés.
nem kell egy se, sőt igy már az emlőrák ellen nem véd az ivartalanítás.
ezek szerint oltatlan is, akkor azért a kevés kölyök
Háát gratulálok!
Ki volt az az agyszülött barbár, aki azt mondta hogy a macskának jót tesz egy-két szülés! Megszüleszteném én őt!
Az előző alommal sem tudtatok mit csinálni. Akkor kérlek ivartalanítsátok szegény cicust!
Jó gondolat, hogy ez után az alom után ivartalaníttatjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!