Kedves cica gazdik! Cicánkat öt héttel ezelött valamelyik szomszédunk megüthette, sérült a gerince hátsó része deréktől lefelé lebénult. Van-e esély a felépülésre?
gyönyörű! el ne altasd! NEKÜNK VOLT MÁR IGY HÁTSÓ RÉSZÉT KOCSI ÜTTE EL! nem birt a 3napig lábára állni 2 hét után állt rá addig hasa is ment. aztán gondolztam állatorvost hivtam de mit sem értett hozzá . 3 hét kelett hogy felépüljön!nekünk 2 cica is volt ilyen.megmaradt mindkettő megérte gondozni még a munkahelyről is 1 hét szabit kelett hogy kérdek. 2. cicánknak is ugy járt ahogy a tiéd lábra állni tudott de szinte vonszolta magát szegény,és kovályogva ment. de fel épült ez a lényeg 2 hónapba telett!!!
türelem nehogy elaltasd!
Ha egyik szomszédod volt hát rohadjon meg!
A miénket is vagy megütötték, vagy odacsukták, vagy elütötték, nem lehet tudni, de az orvos közölte, hogy sosem tudja majd felemelni a farkát, meg ügyetlen lesz. Hát a farkát görbén, de teljesen felemeli, legyez vele, mozgatja szépen, meg az egyik hátsó lába kicsit másképp működik, picit látszik, hogy sántácska, mikor fut, meg nem olyan ügyes, ha gyorsan kell kanyarodni futás közben, vagy felugrani valami magasabb helyre, de megtanult együtt élni vele, és már jól van.
Nem volt olyan rossz állapotban mint a tiéd, de nagyon hosszú ideig tartott a felépülése. Kezdetben alig-alig járt, mindig lefeküdt megpihenni, harminc centi magasra is a mellső lábaival húzta fel magát, rossz volt nézni szegényt, de rendbe jött, igaz hónapokba telt, míg eljutott a teljes gyógyulásig. Sose lesz olyan, mint azelőtt, de nagyon jól működik és jól érzi magát.
Csak azt nem tudom megemészteni, hogy akármi is történt vele, magával nem csinálhatta, aki akár véletlen is el/leütötte, odacsukta, az észrevehette, hogy mi történt vele és mégis magában kellett hazavánszorognia egy nap alatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!