Lánymacskámat szeretném ivartalanítani. Az orvosa 15. 000ft. -ért csinálná meg a műtétet, ami szerintem kicsit sok. Hol találok megbízható dokit, aki normál áron Budapesten vagy környékén elvégzi ezt?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 22. 18:00
1/7 anonim válasza:
Enyémet 12ért csinálták meg, zuglóban:
Bp. 1145 Varsó u 8
251-8370
hétfőtől péntekig:
De: 10-12h
Du: 16-19:30
szombaton: De: 10-12h
vasárnap: Du: 17-19h
szinpatikusak voltak nagyon,, én ajánlom őket.
12alatt viszont tuti nem fogják sheolsem megcsinálni.
2/7 anonim válasza:
Ezek a pesti árak... én az ország nyugati részén élek, itt 10ezerbe fájt...
3/7 anonim válasza:
Úgy olvasom ez orvosfüggő, én az észak-keleti régióban lakom és 15 ezerért csinálják.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, merre laksz, én Újpesten, és itt van egy rendelő, elsősorban cicáknak,amit csak ajánlani tudok, én is ide járok a cicámmal, és kedvezményes ivartalanítási akció van. Lánycica: 9000 ft. További kedvezmények lehetségesek több kezelés igénybe vételénél. honlap: [link] Itt mindent részletesen elolvashatsz!
5/7 anonim válasza:
a mi macsekunkat szekszárdon 10-ért műtötték. 2 éve.
6/7 anonim válasza:
www.mancsok.hu. Itt is 9.000,- Ft-ért ivartalanítanak.
7/7 anonim válasza:
A "mancsok" és a "macsek" ugyanaz a rendelő, Újpesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!