Mikor lehet elválasztani a kiscicákat az anyjuktól?
Figyelt kérdés
Most 6 hetesek. Már nagyon másznak, szöknek .. próbáltam őket egy helyen tartani, de mindig találnak egy helyet ahol kiszökhetnek. Kinti cicák. Ha elengedném őket, akkor 100%, hogy mindegyik a szomszéd kutya szájában találná magát .. ha nem is egyszerre. Ezt meg én nem szeretném. Már esznek mást is, az anyatejen kívül. Mindegyikre lenne gazdi, csak azt szeretném tudni hogy így 6, közel a 7 hetes korhoz odaadhatnám már a gazdijelölteknek?2012. máj. 12. 11:01
1/6 anonim válasza:
8-10 hetes korukig ne add oda a gazdiknak.
2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, vennék nádat és avval végig bevonnám azt a kerítést. :D Azt csak nem másszák már majd át. :D
2012. máj. 12. 11:36
3/6 anonim válasza:
Azon biztos nem másznak ki,kirágni meg nem tudják,úgyhogy jó ötlet.
4/6 anonim válasza:
Figyelj: nálam ugyanez volt, a kiscicák mikor elkezdtek járni, már nem tarthattam őket becsukva, hiszen kíváncsiak voltak a világra, és bejárták az egész udvart/kertet. A mi szomszédunknak is van kutyája, viszont az meg van kötve. Mikor átmentek, a kutya ugatott és ijedtükben visszajöttek a cicuk. Megtanulták, hogy félni kell tőle és nem mentek át többször. Ha meg van kötve a szomszédotoknál is a kutya, akkor 90%, hogy nem lesz baj. :)
5/6 anonim válasza:
ne add oda 8 hetesen könyörgök, 12 hetes korukig az anyjuk mellett a helyük hogy tanítsa őket, ha most szétválasztod őket, később antiszociálisak, agresszívek és nevelhetetlenek lesznek így majd kidobják őket és az utcán végzik :( bírd ki ezt a pár hetet, mindenkinek csak jót teszel... ha szereted a macskákat :(
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs megkötve. :/ Szomszéd is mondta, nekik sosem volt macskájuk, utálja is őket nagyon a kutya. Amúgy már vettem nádat tegnap, az lesz felrakva majd amint nem esik folyton az eső. :)
2012. máj. 15. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!