Hol tudnék szerezni ingyen egy Maine coon cicust?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy cicust örökbe fogadni! Szép nagy cicust, szerető otthonomba! Tud valaki segíteni?2012. máj. 10. 20:09
1/3 anonim válasza:
Szerintem sehol.Én már adtam ajándékba cicát(nem maine)és az a tapasztalatom,hogy ajándékként nem tudják megbecsülni a gazdik :( Tisztelet a kivételnek akik nagyon kevesen vannak :( Ajánlanám,hogy spórold össze a cica árát.
2/3 anonim válasza:
Kis macsekot keres először hogy hozzád szokjo jobban.Meg hát kicsiként cukibb is.Miért maine coon?Mindegy itt egy oldal a macsekokrol meg a te kedenc macskádrol ahol be is tudsz szerezni. [link]
3/3 anonim válasza:
Keverék kölyökcicát vagy idősebb és beteg fajtatisztát bármilyet örökbe tudsz fogadni a hozzád legközelebb eső menhelyen vagy sintértelepen. Ha kölyök fajtatisztát szeretnél, akkor egy tenyésztőtől kell megvenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!