Kiscicákat akarok elhozni. Két nőstényt hozzak el vagy egy kandúrt?
Ma 15:34-es.
Nekem 2 nőstény macskám van, és egy kandúrom. És a nőstények alszanak velem, a kandúr elfoglal magának egy külön kanapét, vagy akármit, de ő nem közösködik velem! :D Bújós ő is, de ő sosem alszik velem, ellenben a lány cicák nagyon is! Szóval ez nem igaz, hogy a nőstény macska nem bújós! :)
Ja, mind a három cicám ivartalanított amúgy.
Akármelyiket választod, mindenképp ivartalanítani kell, ha kint van, ha bent.
Ha kandúr, akkor elcsavarog, elüti az autó, fertőző sebeket szerez a nősténymacskák felhajtása alkalmával, ha bent van, 99.9% hogy jelölni fog az elviselhetetlen.
Ha nőstény, kint bepárzik 8 hónaposan, ahogan írták is előttem, ha bent van és sorozaosan tüzel, akkor nagy eséllyel méhgyulladást kap.
A macskatartás felelősséggel jár. Gondold át.
Ha kandúrt hozol, épp úgy felelősségel tartozol a környék összes felesleges kiscicájáért, mint ahogyan a nőstény cica gazdája.
Elmondok egy történetet.
Van egy kandúr, egy nőstény és egy ivt. nőstény. Már sok kiscicánk volt, de megismertem az ivartalanítást és az egyik nőstényen már el is végezték a műtétet. Halogattuk a másik (Rose) műtétét is, végül vemhes lett. Egy hete szült 4 cicát. 1 belőle pár naposan meghalt, a 3 megmaradt pedig a köldökzsinórnál összevolt ragadva. Lemostuk őket, de a kislány így is meghalt. Maradt 2 fiú. Na, én már itt eltörtem, bőgtem. Ivartalanítottam volna, most nem lennék így.
Az egyik fiúcskán (Castiel) tegnap este vettük észre, hogy a 2 lába egymáson, becsavarodva áll. Egy órája voltunk orvosnál: születési rendellenesség, nem gyógyul meg a lába. Nem tud így élni, hogy húzza a hátsó lábát, el kell altatni. Nem csinált az orvos vele semmit, csak megtapogatta. Ez került 5000 Ft-ba! Így legyen drága az ivartalanítás! Most alszunk rá egyet, de nagyon kész vagyok.
Még egy "régebbi" cicánk, Mici szülés után, szülés miatt halt meg.
Ha nem akarsz összetörni, magadat hibáztatni, akkor vidd el egy műtétre! tudom, hogy mindenhol ez van hogy ivartalanítás, ivartalanítás, nekem is elegem van belőle, de most már értem. Ne tolj ki magaddal!!
Tegnap 16:36-os
Nekem is 2 nőstény és 1 kandúrom van de nekem pont fordítva van a dolog hogy a kandúr bújós a csajok nem...(Az én írtam hogy gyógyszert adunk a macskánknak hogy ne szüljön)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!