Ti hogy vagytok ezzel?
Most pénteken lesz 2 hetes a kiscica amit barátnőmtől kapok!
Félek, hogy foghullásban meghal! Szobacica lenne, ezért jobban félek!
Foghullásban vagyis fogváltás során nem pusztulnak el a cicák!Ott valami más gond volt és orvos váltás javasolt ha ilyeneket mond..
Ilyenek miatt nem kell aggódnod!
Bocsánat lehet, hogy rosszul fogalmaztam!
7 hetesen hozom majd el! :) Csak bele írtam, hogy most lesz 2 hetes :D
Tenyésztőként bizton állíthatom,hogy nem lesznek se fostosak se betegek,se halottak a kiscicák.Azt se ártana tisztázni,hogy a fogváltás 5-6 hónapos korukban történik.
Nagyon sajnálom,hogy sok orvos is félre informálja a gazdikat.
(a fogváltásnak semmi köze nincs a bélrendszerhez illetve ha valaki tudja írja meg,hogy mégis egy fogváltás során mibe hal bele a macska???)
Én annyiban vettem észre a fegováltást a két cicámnál, hogy kicsit büdösebb volt a szájuk. Ebbe nem hiszem hogy bele lehet halni. :)
Egy barátnőmnek 4 cicája van, nekik sem volt bajuk.
Nővéremnek 1 cicája van, neki sem volt baja.
Egy másik barátnőmnek 3, nekik sem volt bajuk.
Ez 10-ből 10 "túlélő" a közvetlen környezetmből, azt hiszem ez elég jó arány. :)
És egy kivételével mindegyik szobacica, bár azt nem is értem hogy ez miért szempont.
Azért szempont..mivel körülbelül akkor hozom a kis cicát mikor 1 hétig folyamatosan majd csak délután 3tól leszek otthon. És egy csomóan beiesztettek, hogy mi van ha haza érek..és holtan fekszik majd a szobám közepén.. :(
Ugyanis csak az én szobámban lehet mert anyuék nem türik el és csak így engedték meg a kiscicát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!