Milyen Cica neveket adnátok a cicátoknak? Mikről hallottatok? Tudom,hogy minden cica külön egyéniség,és rá jellemző neveket lehet adni nekik,de kiváncsi vagyok! :)
Szép tőled,hogy gondoskodsz egy menhelyi cicáról! :)
2012. máj. 9. 12:05
12/34 anonim válasza:
Borisznak hívják. Gyönyörű, hatalmas vörös kan cicus. Sajna már nincs velem... el kellett ajándékoznom, de nagyon jó helyen van.
2012. máj. 9. 12:16
13/34 anonim válasza:
Nekem eddig ezek voltak:
Malvin(de ez a nővéremé volt)
Neki 5 kölyke:Dagi(őt tartottuk meg),Leó(őt a szomszéd kapta meg),Vagányka(késöbb Maffiára átnevezték),Kormos
Utána volt Molly.Folti
És a mostani cicám Tigris :)
Mindez 5 év leforgása alatt történt.Sajnos semelyik cica nem volt hosszú életű:(((
2012. máj. 9. 12:33
14/34 A kérdező kommentje:
Utolsó,nálam is ez a helyzet! :( Egy cicám sem marad meg hosszú évekig,max.pár év,és eltűnik! Szemét emberek,akik ezt művelik! :( Pedig imádom a cicákat! :) Meg végülis minden állatot! :)
2012. máj. 9. 12:44
15/34 anonim válasza:
Az első cicát az utcán találtam, egy koromfekete kiscica volt, ő olyan kevés ideig volt nálunk, hogy csak simán Cica volt. Valami hülye elmebeteg állat megmérgezte, szegény a szemünk láttára halt meg :( Utána találtam 3 kis csöppséget a játszótéren, olyan picik voltak, hogy még a szemük se volt nyitva. Őket Picurnak, Bádinak ( a Rém rendes családból), és Ronaldnak (Ronaldo után szabadon) neveztük el. Ronika sajnos eltűnt pár éve, de a másik kettő még mindig megvan, és hatalmas cicák lettek :) Most pedig kaptam egy menhelyi cicust, őt Kavicsnak neveztem el :)
2012. máj. 9. 12:56
16/34 anonim válasza:
Ez első macskáinkat:Mócinak,Tigrisnek,Zsemlének és borzinak hívtuk.4-ük közül sajnos csak Móci maradt meg.
Mócinak lett 3 kölyke:Tigris(ő az elsőről kapta a nevét),Csíkos és Cleo.
A következő következő tavasszal Mócinak újból születtet két kölyke:Piroska és Robi.
Aztán Csíkosnak,Cleonak és Tigrisnek is születtek kölykei: Voldemort,Piton,Kígyó,és Draco.
Közülük sajnos csak Csíkos él de lett egy új macskánk,Hópárduc.
2012. máj. 9. 13:01
17/34 anonim válasza:
Kandi (hatalmas kandúr)
2012. máj. 9. 13:26
18/34 anonim válasza:
A miénk Buni (teljes nevén Bunburnyák,mivel olyan széles,bumszli feje van :))
Eredetileg Sissy-nek kereszteltük,mikor megtaláltuk(még pici kölyökként mentettük),de aztán kiderült,hogy fiú...Így lett Buni :)
2012. máj. 9. 14:04
19/34 anonim válasza:
Bandííí, Matyi, Otelló, Jágó, Lujza, Lulu,Fifi, Lolák - azért Lolák mert két annyira egyforma cica volt, hogy nem tudtam megkülönböztetni őket/ Tazika, Lukrécia, és akivel kezdődött a macskaimádatom - Luszélia. Őt sajnos 2008-ban elütötte egy autó:(
2012. máj. 9. 14:45
20/34 anonim válasza:
Leírom érkezési sorrendben, mind velem vannak 2 kivételével, ők mostanában tűntek el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!