Szerintetek elütötték a cicámat?
Drukkolok a cicádnak.
AZ első cicámat valószínűleg elütötték, vagy megverték, véreset pisilt, meg nem tudott menni, de felépült belőle,és még négy évet élt. A macskák hihetetlenül szívós jószágok, szóval én látok rá esélyt, hogy felgyógyul a cicád.
Kitartás! Nagyon szívós állatok! És fel a fejjel,amíg eszik,nincs nagy gond! Az enyém még a méjkrémet sem akarta megenni,mikor annyira fájta lába,hogy fekve nyávogott,sírt szegény! :( Pedig abban volt a gyógyszer! Máskor is mindent májkrémmel adok be nekik,az a kedvenc,és elnyomja a gyógyszer illatot! :D
Viszont anno Mazsolámat is nagyon csúnyán megverték! Az udvarban találtam meg,feküdt! Az volt a furcsa,hogy nem is mozdult meg,mikor hívtam,pedig rögtön futni szokott,mikor legugolok,és hívom! Aztán mikor felvettem az ölembe,vagyis megemeltem,akkor iszonyatosan sírt! Elvittem orvoshoz,persze állatkórház,mert húsvétkor volt,és a doki mondta,hogy menthetetlen,eltörött a gerince,a macska egész hátsó fele le van bénulva,és a két combcsontja is törött! El kellett altatni! Ő volt a második cicám,aki miatt sírógörcsöt kaptam! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!