Találtunk egy kiscicát, mit csináljunk vele?
Kb. 1-1,5 hete találtunk egy kiscicát, kicsit le volt fogyva, de amúgy ápoltnak tűnt, átnéztem nincs benne kullancs. Elkezdtük etetni, reggelenként szoktunk neki macskakaját adni. Már a \'kerthez nőtt\' ez a cica, mert minden nap itt van, kb. egész nap:). Milyen időközönként és mennyi macskakaját adjunk neki?
A másik, az, hogy van egy homokozónk és abba szokta végezni a dolgát. Vettünk neki egy macskaalmot, beszortuk egy dobozba, és odaraktuk a homokozó mellé, és amikor megy végezni a dolgát akkor mindig átrakjuk az alomba, de sajnos mindig kiugrik belőle és átmegy a homokozóba... Mit lehetne ez ellen tenni?
Szerintetek beoltsuk? Mennyibe kerül egy komplett oltás?
Köszi a válaszokat
B.
szia ha ennyire hozzátok szokott akkor valószínű hogy vissza fog járni hozzátok és már van is egy cicátok
esetlek kérdezzétek meg a szomszédokat vagy hogy kinek voltak kiscicái hátha van gazdija és keresi őt
Mindenképpen oltassátok be, főleg ha udvaron van, mert ha találkozik egy beteg cicussal akkor bármit elkaphat, és gondolom nem szeretnétek hogy elpusztuljon.
Az alomra nekem az lenne a tippem, hogy a homokozóból egy kis homokot tegyetek bele, amire rápisilt-kakilt. (Elég undorító, tudom:-) ) talán ha érzi a szagát akkor legközelebb az alomba piszkít. (lehet hogy hülyeség, elsőre ez ugrott be:-) )
Ránk nézve veszélyes ha nincs beoltva?
Mikor es mennyi kaját adjak neki?
Köszi az eddigi válaszokat!!
Rátok nézve nem veszélyes, de rá nézve nagyon veszélyes. :S
Én reggel és este szoktam a cicámnak adni két-két evőkanállal, és napközben kint van neki a száraz kajcsi, és víz... meg én tejport is adok neki (kifejezetten kiscicák számára), de ez nem létfontosságú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!