Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyit ér önmagában, ha a...

Mennyit ér önmagában, ha a macska csak az első oltását kapja meg?

Figyelt kérdés

Leírom röviden a sztorit. Tavaly kismacskáink születtek és mindegyiknek találtunk gazdit az ismerősök között. 8 hetesen vitték el őket, de az egyik gazdajelölt azt mondta, hogy neki csak oltva kell (a többiek vállalták, hogy maguk gondoskodnak az oltásról). Rendben, gondoltam, ezen nem múlik, úgyhogy megkapta a cica 8 hetesen az első oltását, és átadtam oltási könyvvel együtt. Nemrég hallottam egy közös ismerőstől, hogy az új gazdi nem folytatta az oltássorozatot. Amikor számonkértem rajta, akkor arra hivatkozott, hogy ő oltva vette át a macskát (el lett neki magyarázva, hogy ezt folytatni kell!).

Most úgy érzem, kidobtam az ablakon többezer forintot, mert szerintem így semmit nem ér az oltás, amit beadattam!

Egyáltalán miért hirdetnek 8-10 hetes kiscicákat úgy, hogy oltva vannak, amikor ez csak oltási program megkezdését jelenti?

2012. ápr. 28. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
nem ér semmit,legalább egyszer ismételni kell
2012. ápr. 28. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, kidobtál az ablakon jópár ezer forintot. Minimum egyszer meg kell ismételni.
2012. ápr. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!