Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyünk, hogy ne menjen...

Mit tegyünk, hogy ne menjen olyan helyre, ahova nem szabad?

Figyelt kérdés

Felmászik a falon, meg az ablakon, meg mindenhova.

Próbáltuk, hogy utána berakjuk a szállitoboxba, egy ideig nem is mászott fel, de utána megint.

Mit tegyünk vele?

2009. jún. 22. 10:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kár "köpködnöd",7 éves fiúcicám van,de ad 1:ha nem írod le PONTOSAN a problémát,nem kapsz rá érdemleges választ,ad 2:Te is észrevetted(gondolom ennyi ésszel elég nehezen),hogy a cicával probléma van,de Te csak a PROBLÉMÁT látod,meg hogy leszidnak,a cicával akkor is többet kellene foglalkoznod,ÉS NEM AZÉRT,HOGY NE SZIDJANAK LE!!!!!!!!hanem,mert szereted és mert ez neked is jó:)

Sok-sok örömöt és közös játékot kívánok Nektek:)

2009. nov. 4. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Tanítsd meg játszani...
2009. nov. 4. 10:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Én arról nem tehetek hogy mit nem szabad neki.Nem én szabom meg.

És játszanék vele sokat ha nem lennék 7 órát suliba utána tanulok. De a maradék időmben kinn vagyok vel,és ő az első állatom igazán szeretem és veszek neki sokmindent kényeztetem stb.

2009. nov. 5. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!