Akik panelban laknak, hogy oldják meg, hogy a macska ne ugorjon ki az ablakon?
Figyelt kérdés
Szellőztetni mindig kell, addig átvittük a cicát a másik szobába, azhol zárva volt az ablak. Viszont most már éjszaka gyakran nem lehet megmaradni zárt ablaknál, a macska meg sír, ha kiteszem a fürdőszobába vagy az előszobába. Ki milyen praktikát vet be, hogy a cicája ne legyen öngyilkos, de ő se süljön meg?2009. jún. 21. 21:24
1/12 anonim válasza:
Nekem az a cicám ami otthon van( most másol vagyok egyetem miatt, ott kijárós cicám van) a 2. emeleten lakik, de soha eszébe nem jutott volna kiugrani, már egész kicsi korában kiült az erkélyre...
2/12 anonim válasza:
Esetleg egy vastagabb szúnyogháló? Akkor meg is hallod, ha esetleg éjszaka elkezdi kapirgálni.
3/12 A kérdező kommentje:
Nekünk nincs erkélyünk... Volt már rá példa, hogy kiszökött az ablakon és kint ült a párkányon, viszont nekem kiszámíthatatlannak tűnik. Legutóbb nagyon ugrásra kész pózt vett fel.....
Szúnyoghálóra gondoltam, de anyáék nagyon ellene vannak, merthogy úgyis szét fogja szaggatni. :S
2009. jún. 21. 21:44
4/12 anonim válasza:
Szúnyogháló, macskaháló, az én cicám már kiesett kétszer. A madarakat nézte és lecsúszott... nem öngyilkos akart lenni, csak véletlen, de túlélte... 1. emelet:)
5/12 A kérdező kommentje:
Idézőjelbe kellett volna tennem az öngyilkosságot, mert nem komolyan gondoltam. :) Az enyém is mindig a madarakat nézi és el akarja kapni... Mi a második emeleten lakunk és nagyon féltem. Macskahálót gondolom kisállatboltban lehet kapni. Nem tudja valaki, hogy mennyibe fáj?
2009. jún. 21. 21:46
6/12 anonim válasza:
Inkább szaggassa szét, mint hogy kiterüljön az aszfalton. A szúnyogháló nem drága, max. csináltok újat. Nekünk minden ablakon az van, egy ideig rács is volt, de azt levettük. Féltem, hogy majd nekiesnek a hálónak, mert néha a rácson közlekedtek, de olyan okosak, hogy csak ülnek előtte és bámészkodnak. Nagyon ritkán előfordul, hogy beleakasztják a karmukat, de csak akkor, ha fekszenek és nagy elégedettségükbe elkezdenek dagasztani. És ilyenkor mindig a háló esik kézre nekik.:D
7/12 anonim válasza:
Nekem a macskám szinte az ablakon közlekedett. És mi akkor a 4.-en laktunk. Aztán átköltöztünk ideiglenesen egy másik helyre ott szintén a 4.-en laktunk és ott volt egy fa is. Mindig átugrott és másodpercek alatt lent is volt. Szerintem is egy vastagabb jól odaerősített szúnyogháló segíthet.
8/12 anonim válasza:
Erős szúnyoghálót nem tudja széttépni, olyan rendes műanyag vagy miből van az. A macskahálót meg 4ezerért vettem 3x2 métereset. De láttam már olcsóbban is azóta. Meg hát minden méretben van, attól függ mennyibe kerül.
9/12 A kérdező kommentje:
Aki már mindkettőt póbálta, az melyiket ajánlja jobban? A vastag szúnyoghálót vagy a macskahálót?
2009. jún. 21. 22:23
10/12 anonim válasza:
nálunk szunyogháló van mindehol, pár száz forint az egész, a cicánk soha meg se próbálta szétkarmolni, néha bökdösi kicsit a fejével, de nem tud mit kezdeni vele. A másik viszont még jó ötlet lehet, a szunyoghálón kivül tegyetek minél több cserepes virágot az ablakba. A cicák nem annyira szeretika virágokat a szaguk miatt, illetve ha zsúfolásig tele van az ablakpárkány virágokkal akkor nem tud a macsek hova felugrani, nem beszélve arról, hogy szerintem nagyon szép is, ha virágok vannak az ablakban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!