Mikor szokott lenni ivartalanítási akció?
Lány cicánk most ellett, kb. 6 hét múlva vinnénk műtétre. Mennyibe kerül Debrecenben vagy környékén egy ilyen műtét?
Lesz valami akció, amikor olcsóbb?
Hát ilyentájba szokott lenni mindenhol, nálunk már volt. (eger, heves megye)
Meg kell nézni a helyi állatkórházak honlapját, de ezeket általában hirdetni is szokták.
Most látom, hogy cica, akkor megérdeklődheted a "macskákért alapítvány"-nál, én is rajtuk keresztül kértem kedvezményt, és féláron ivartalanítattam. Szerintem megkérdezheted, hogy a városodba vannak-e valamelyik állatorvossal kapcsolatban.
Írtam nekik emailt, talán választ kapok.
A tüzelés az egész évben tart, a mi cicánkat már ivartalanítottuk, de nála rendszeresen előjön a tüzelés, legalább is csatangol 1-2 napig a kandúrokkal, de kiscica nincs legalább. A 7000 az elég kedvező, mert mi 13 ezerért tudtuk a műtétet elvégeztetni. Most én is kedvezőbb lehetőséget keresnék, mert egy kóbor cicánál soha nem lehet tudni, mikor áll odébb, de most annyira keresi velünk a kapcsolatot:)
Mi majd fagyizunk addig szoboszlón, ott féláron van a debreceniekhez képest. Nekem egy út megér 7000 forintot:)
Amúgy igen, én is ilyen 4000-ről hallok, meg sokszor írják itt a gyk-n, hogy most vidd, ilyen-olyan akciók vannak. De akkor mégse akció a tizenegy-két ezer forintos ivartalanítás. Azért köszönöm a lehetőségeket.
De a mieinket, mikor ivartalaníttattunk, mindig bent tartották. Volt, amikor egy éjszakára, most legutóbb reggel vittük, és koraeste mehettünk érte, de még vissza is kellett menni kontrollra.
Hát majd meglátom, mert lassan ismét megtisztelik a kandúrok, és kiscicával teli már bonyolultabb a műtét.:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!