Ma született kiscicák etetése ha nincs az anyamacskának teje? Többi lent!
Elméletileg fél hónappal előbb születtek, feltehetően a kutya végett (vagy időben szült tényleg)... 1. szülése a macskának, és elég fiatal is kb 1 éves (vagy annyi sem), így nem is nagyon foglalkozik velük.
4 kicsi lett, 2 sajnos meghalt, mert nem szedte le a burkot róluk...... :(
Kérdés: Mivel lehetne etetni őket, ha nincs teje a macskának, illetve hogyan tudnánk megnézni, ha esetleg van neki (lehet mi néztük rosszul)
Nos... Vettünk macskatejpótlót, illetve kifejezetten a számukra kitalált cumit, amiről a véleményem nem túl jó... kifőztük az egyik fejet, kilyukasztottuk ám nem jön belőle semmi... másikat nem főztük ki kilyukasztottuk és semmi...
Szenvedtünk vele sikerült megoldani, de nem tudom mennyit esznek...
2 kiscica kb 10ml tejet evett meg 1 cumiztatásnál.
az üvegen 10 ml mellé egy 1-es van írva 20ml mellé 2-es stb... gondolom az azt akarja takarni, hogy egy macskának 1 egységnyit azaz 10ml-t kéne innia/ennie....
Vélemény?
Köszi szépen! Az utolsó nagyon hasznos! Igaz a miénk egy kisebb fajta, bár nem vagyok egészen biztos benne, de ahogy néztem a cicafajtákat "Germán Rex" cica, ami jóval kisebb mint az átlag házicica, és a kicsi (mert közben sajnos elpusztult a gyengébbik valószínűlek nem fejlődött még ki rendesen) nem eszik meg 8-10ml-t a cicatejpótlóból, maximum 2-3, de tekintve, hogy fele akkora a kicsi mint az ugyancsak tegnap született hófehér cicánké. Ő vele semmi baj nincs, szoptat rendesen.
Közben jó hír, hogy az anyacicának megjött a teje, legalábbis gondolom én, mert kis erőlködés után rábírtam, hogy feküdjön oda hozzá és a kicsi nagy lelkesedéssel nyammogott, meg gyúrta a ciciket, bár fiyelni kell az anyára mert elég figyelmetlen.... :S
Köszi mindent! Sokat segítettetek! A tápszerrel azért nem állunk le, biztos ami biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!