Átférhet felnőtt macska egy 4cm-es résen?
Ha a feje búbját és az állát összefogodaz megközelítőleg négy centi...meglepő milyen helyeken átférnek a macskák...szerintem elképzelhető, de jól nézd emg nincs-e már bejárat...
Amúgy mi a frászért zárod be a garázsba?
Emberek! Macskát nem zárunk be, az egy szabad állat, még egy páncélszekrényből is megszökne!
Amúgymeg...miért tart valaki egy panel fürdőszobájában vagy garázsban macskát? Élvezi nézni ahogy egy kis helyen járkál, mint egy rab?
Nincs más bejárat, ablak sem nyitható. Ilyen pici feje lenne? Tök furcsa... nem tudom elképzelni hogy ott bárhogy is átjuthat.
Azért ne nézzetek állatkínzónak, csak addig szoktam bezárni amíg a kölykeinél van, azok is ott vannak, nyitva meg nem hagyhatom a garázst mert bemegy a kutyám is. A garázs egyébként sem kicsi, és szereti is azt a helyet a macska, talán azért mert ő is ott született 2 évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!