Rühes a cicánk. Több lent?
Az éves oltás rüh ellen nem véd.
Nyugodtan érjetek hozzá a cicához,mert a macska atka nem megy át emberre.
Egyébként az orvos mondta a diagnózist?Az atkát nem lehet szurival kezelni.Az atka a fülben van és azt kell sokszor kimosni specko oldattal.
Nem tudsz felrakni képet?
Orvos mondta, hogy biztos elkapta más macskáktól, mert sokat van kinn, és hogy az a baj. Fülre nem kapott semmit..
Most nem vagyok ott, ahol a cicus, de ha visszanézel 1-2 nap múlva, akkor készítek, és felrakom. Köszönöm szépen:)
Nekünk is rühes, de mondta, hogy vegyük az állatboltban valami szert amivel mossuk meg. Most nem tudom így fejből hogy mi a neve, de hogyha érdekel akkor holnapra megnézem. Oltás erre nem jó.
Egyébként neki a hasán hullott ki nagyon sok szőr meg a lábán (belül).
Kétlem, hogy el lehet tőle kapni, nekünk az ágyunkban alszik a macska ha kedve van hozzá, eddig semmi bajunk nem volt.
Köszönöm szépen a válaszokat.:) Megnyugodtam, hogy nem lehet elkapni, mert azóta hozzáértem már, bár mindig alaposan megmosom a kezem utána.
Azt megköszönném, hogyha megnéznéd. Azért feltöltöttem egy képet, bár a doki azt mondta, hogy az a baja, de hátha tudtok valamit ti is mondani rá.
NEOSTOMOSAN-t mondott. Ez alapjáraton kutyáknak van, de macskára is lehet használni. 2 l vízbe beleöntöttük azt az üvegcsét amit vettünk, és abban fürdettük meg a cicát utána meg leöblítettük sima vízzel.
Utána nagyon vakarózott, de nem hinném, hogy ez rossz jel, am már nő vissza a bundája.
De azt hiszem többször kell használni kis szünet elteltével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!