Ki szerint alattomosak a macskák?
Szerintem.
Csak arra hajlandók, amit ők is akarnak.
Sajnos könnyen rámondják a macskákra,hogy érdeklények,és sem szeretet,sem hűség vagy kötődés nincs bennük,meg hogy csak a helyhez és nem a gazdihoz ragaszkodnak.Persze,teljesen mások,mint a kutyák,sokkal önállóbbak,járják a maguk útját,mert egyszerűen ilyenek.
De hogy alattomosak és hasonlók,ez abszolút nem igaz,sőt.
Nekem életemben először,lassan egy éve van két sima házi cicám,előtte csak kutyák,és azóta tudom,hogy ugyanannyira tudnak szeretni ők is,ugyanúgy működik náluk,hogy ha szereted és törődsz velük,ezt többszörösen visszaadják.Csak nehezebb felismerni,mert nem annyira egyértelmű a buta embernek,mint a kutyáknál.Sokan azt hiszik,az állatok szeretete abban mutatkozik meg,hogy mennyire alázatosak és engedelmesek,pedig ez hülyeség.A macskák például valahol szerintem még mindig megmaradtak éjjeli "ragadozónak". Egyébként azt gondolom,ezt úgyis csak akkor tudja meg valaki,ha tényleg lesz egyszer macskája.Én is így jöttem rá,pedig előtte én is nagyon elfogult voltam a kutyák irányába:)
Szerintem itt mindenki kussoljon, akinek még nem volt macskája :D
Értsd: macskád van=megbízik benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!