Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért fehéredik ki a macska...

Miért fehéredik ki a macska vizelete az alomban?

Figyelt kérdés

Sima csapvizet iszik, alutasakos kaját kap - jobb márkákat: whiskas, sheeba stb... Száraz tápot pedig purina one-t. Ivartalanított, 3 és fél éves kandúr. Azt figyeltem meg miután pisil, hogy az alomban fehéres a pisifolt teteje. Amikor egyszer az ágyneműre pisilt (sötétkék színűre) akkor is látszott, hogy fehéres. Ez vízkő lenne?

Próbáltam már neki vizet forralni, hogy lágyabb legyen, de nem itta (természetesen hidegen).

2012. ápr. 2. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg kérdezz meg egy állatorvost. Lehet, hogy valami baja van a cicusnak.
2012. ápr. 4. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Vidd dokihoz! Ez nem normális! Szerintem valami vizelet-kiválasztási problémája van. Az én macskám is csapvizet iszik, de neki sárgás a vizelete
2012. ápr. 10. 14:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Semmi baja nincs, eszik, iszik, játszik rendesen. nem szenved pisilés közben, nem fáj neki.... igazából először az övé is sárga, mint a normális pisi, csak ahogy megszárad fehéres lesz a nyoma... mint pl. mikor az üveg szélén ott marad a vízkő amikor elpárolog onnan a víz...
2012. ápr. 11. 00:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért, mert eleve nedvszívó az alom, és csak a többi anyag marad rajta? Lehet, hogy tök normális dolog zajlik le az alom és a vizelet között.
2012. ápr. 11. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!