Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi van a cicámmal?

Mi van a cicámmal?

Figyelt kérdés

Most volt kint 1-2 órát,miután behoztam megládtam rajta egy foltot ami olyan rózsaszines a fenekénél(hátul az oldalán)!Mikor meg akartam nézni elkezdett morogni,fáj az a terület neki(nem nagy)meg mintha meg lenne duzzadva de csak egy kicsit!semmilyen sebet nem látam a szőre rózsaszines.nem értem mi történhetett vele!Azóta egy kicsit kedvetlennebb lett mert nem akart birkozni!Biztos nagyon fáj neki!:(

Mi lehet a baja?mi történt vele???

2012. márc. 31. 19:57
 1/5 anonim válasza:
Ha azelőtt nem láttad rajta, akkor valószínűleg a legutóbbi kintléte alatt szerezte,lehet,hogy egy visszahajló bokorág csapódott oda,esetleg hülye emberek ráütöttek valamivel, vagy bármi módon megütötte,ugrás közben,futáskor....annyi minden lehet.Ha csak enyhe a zúzódás és nem igazán látod,hogy kedveszegett és kókadt a cica,szerintem hagyd békén azt a részt,úgy gyógyul a legjobban.Ha betegesen viselkedik,nem iszik-eszik,bágyadt akkor feltétlen vidd orvoshoz.De 24 órát mindenképpen várj.Addig kiderül, hogy magától felépül -e.
2012. márc. 31. 22:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Enni eszik meg iszik is!Ma megpróbáltam megint megnézni egyáltalán semmi sebet nem ládtam rajta,de még tegnap este nagyon megilyedtem mert elkezdett folyni valamilyen átlátszó kicsit rózsaszines anyag bellöle és nem tudom miért!
2012. ápr. 1. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
basszus vidd el dokihoz!
2012. ápr. 1. 18:09
 4/5 anonim válasza:
A rózsaszínes folyás valószínű csak plazma,mert lenyúzta magát,neked is pont ilyet csinál a bőröd,ha elesel és lenyúzod magad akár térden,akár könyökön,vagy karon.És fájdalmas az érintése,mert pont az a réteg sérült,ahol az idegvégződések vannak.Hagyd békén, el fog múlni.De ha mindenáron költeni akarsz a dokira, elviheted,valószínű jól bekötözi meg ad rá tetanuszinjekciót és felír egy antibiotikum kúrát is....egy vagyonért.Egy zúzódás miatt ne aggodalmaskodj,ahogy látom a cica teljesen jól viseli és ez a lényeg
2012. ápr. 1. 18:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Mostmár elmult a fájdalma,meg már meg sem látszik a rózsaszines folt!:)
2012. ápr. 4. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!