Meddig sir a kiscica?
Az enyém is pici volt mikor találtam, bár ő olyan egy hónapos lehetett. Ő még akkor is sírt mindig ha magára maradt.
Gondolom nincs anyukája, mert akkor csak olyankor sírna, ha etetés jön, és anyu még nem ért haza.
Voltak ilyen cicáink, még menni sem tudtak és eltűnt az anyjuk, na azok mint az orgonasípok kivéve, ha aludtak. Nekik kerítettünk pótmama cicát, mikor önállóan ettek visszahoztuk őket, ők utána nem sírtak.
Ne rakd magadtól külön, csinálhatsz ilyen "zsebit" a ruhádra nyakba akasztósat, biztos sikerül összehozni egy kényelmeset-biztonságosat, ha épp valami dolgod van abban alhat, és beszélgethetsz hozzá, szocializálódik, plusz egyszerűbb, mert nem kell letenni az öledből, ha arrébb akarsz menni, és a kezeid is szabadok.
Aludni is a közeledben aludjon, ha felkel ugyanis tuti visítani fog egyedül, akkor hamarabb megtudod nyugtatni.
Egyébként én felnőtt macskánál is tapasztaltam ezt, baleset érte és sírt egyedül, nem lehetett magára hagyni az első napokban, alig bírt szegény járni és vonszolta magát utánam, fontos nekik a közelség.
Ha éhes, ha fázik, ha magányos, ha... nincs rendben az élete.
Nem jó ha sokat sír. Valamit rosszul teszel vele.
Valószínüleg éhes, vagy magányos.
4 hetes kiscicát KEGYETLENSÉG elszakítani az anyától. Ha nagyon sürgös 2 hónaposssan már ellehet venni tőle, de jobb várni 3 hónapos koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!