Mitol lehet az a csomo-szeruseg a macskamon?
Figyelt kérdés
3 hete kapta meg az 5 honapos macskam a veszettseg elleni oltast.Par napja meg felfedeztem egy bogot, csomo-szeruseget a macskamon, kb.ott,ahova az oltast kapta.
MItol lehet?
Megtortenhet,hogy rosszul adtak be az oltast neki,attol maradt vissza?ez esetben mi a teendo?
2012. márc. 22. 21:19
1/4 anonim válasza:
az oltástól megdagadhat, elméletileg lemegy. Bár nekem eddig csak B-vitaminos injekciónál fordult elő
2/4 alice_L válasza:
A kutyammal ugyan ez volt, egy duzzananta volt ott ahol beoltottak. Elmult par héttel meg 32 euroval késobb, mert aggodtam annyira hogy elvittem dokihoz, aki azt mondta varni kell.
3/4 anonim válasza:
Az én cicámnál is ez volt, visszavittük a dokihoz. Azt mondta, ilyen lehet az oltástól. El is múlt pár hét alatt.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!
remelem, elmulik az en cicamnal is.
2012. márc. 23. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!