Nektek mennyi időre szokott elmenni?
Ha azért kérdezed,mert elkóborolt a cicád,az ebben az időszakban nem ritkaság,még nagyban tart a párzási időszak.
Teljesen változó ez,van,aki 3 hétre,vagy többre is eltűnik,és simán hazatér,ha kiéhezik és kitombolta magát.Szóval pár naptól a több hétig,bármi lehet.Ha sokat törődsz vele,és benti-kinti cica,akkor talán csak pár nap az egész.
Ne gondolj a legrosszabbra!Persze könnyű ezt mondani,de tényleg olyan történetek vannak az ilyen eltűnésekről,hogy hihetetlen.Ahogy az előbbi válaszadó is írta.És olyan cicákra gondolok ezzel,akik a tiedhez hasonlóan nem voltak kóborlósak,és egyszer csak mégis nekiindultak a nagyvilágnak.De ezt ne úgy értsd,hogy elvándorolnak,hanem úgy,hogy ez a kis életük része,egyszer csak gondolnak egyet,vagy az ösztönök vezérlik,és elkalandoznak.Pláne ha kinti cica!Az is csoda,hogy eddig még nem csinált ilyet.
Egyébként teljes erőbedobással kerested?Plakátoltál,kérdezősködtél?Amikor az én cicám eltűnt,én végigkajtattam a környéket,hajtottak a rossz gondolatok,hogy valahol el van ütve az út szélén,néztem mindenfelé,kérdezősködtem,jutalmat ajánlottam,stb.Aztán persze a tipikus esetbe futottunk bele,hogy bezárták szegényt véletlenül valahova,nem messze tőlünk,az egyik szomszéd garázsába.Én is csodálkoztam az eltűnésén,mert ő sem volt elkóborlós,félig benti cica ráadásul,és nem értettem,mi történhetett vele.Elég borzalmas érzés volt.Úgyhogy én azt gondolom,csak várjátok haza,amint tud,vagy akar,menni fog,hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!